Over ons - Ohlmann & Uhrig

Over ons

Michael Barten is de kleinzoon van Piet Barten, die de glashandel in 1956 van de oude heer Ohlmann overnam. Michael is als het ware in het glas geboren en kan u er dan ook bijna alles over vertellen. Hij is er trots op dat hij een aantal klanten die zijn grootvader al bediende, nu nog steeds mag bedienen.

Michael Barten

Algehele uitvoering
Marlies is de levenspartner van Michael en blijken ook op zakelijk gebied aan elkaar gewaagd. Marlies is onderlegd in het aansturen van zakelijke handelingen, evenals het voeren van de administratie, wat perfect aansluit bij de ervaring van Michael op de werkvloer. Wat voor vraag u ook heeft, Marlies komt zeker met het juiste antwoord.

Marlies Uhrig

Kantoor en administratie
HET BEGIN

Het begon allemaal op 1 mei 1933 met het leveren en aanbrengen van glas vanuit
een buurtwinkel in Amsterdam-Oost. Op 1 december 1956 namen onze grootouders het bedrijf over, om het op te bouwen tot wat het nu is.

& UHRIG

Inmiddels is OHLMANN Glashandel BV overgenomen door Michael – de 4e generatie – en zijn partner Marlies.

MEER EN MEER

Sinds de oprichting is er veel veranderd. Glas wordt op steeds meer manieren toegepast.Ā  Wij zijn van alle markten thuis: van vloer tot balustrade en van liftschacht tot aanrechtblad. We denken graag met u mee, dus neem vooral contact op.

VERHUISD

Onze vestiging in Almere wordt alleen nog als opslag en voor distributie gebruikt. De hoofdvestiging vindt u in Nijkerk.