Geëmailleerdglas - Ohlmann & Uhrig

Geëmailleerdglas

Geëmailleerdglas

 

Eigenschappen

Kleurstabiliteit en duurzaamheid in één en hetzelfde product – Colorbel. Dit glas, dat aan één zijde volledig gehard is door inbranding met gekleurd email en dat verkrijgbaar is in meerdere kleuren, verzekert een optimale mechanische weerstand waardoor het in hoge mate bestand is tegen extreme temperatuurverschillen, UV-straling, krassen en vlekken. Door zijn robuuste oppervlak is Colorbel glas eenvoudig te verwerken en te installeren en het feit dat het niet-ontvlambaar is maakt het ideaal voor toepassingen in gevels.

AGC probeert zijn designproducten altijd een zekere meerwaarde te verschaffen en daarom heeft de onderneming speciale Colorbel assortimenten ontwikkeld voor de meest uiteenlopende leefruimtes: Colorbel Metallic, Colorbel CM en Colorbel P1 (zie hieronder).

Voordelen

De voordelen van Colorbel producten zijn:

  • De kleurmogelijkheden zijn onbeperkt: u hebt bijvoorbeeld de keuze uit RAL, metallieke kleuren of matte lichtverstrooiende emails. Maar u kunt ook uw eigen kleuren creëren. Op verzoek kunnen zelfs specifieke kleuren worden ontwikkeld.
  • Colorbel voldoet aan de normen voor veiligheidsglas (EN 12150 en EN 14179 voor thermisch gehard glas en EN 12600 voor gebruik in gelaagd glas).

Toepassingen

  • Interieurtoepassingen: keukens, muurbekleding
  • Geveltoepassingen: borstweringen, geveldecoratie